Geheim Bericht #11: Open Call

Maarten-Heijkamp-1-07

MELD JE NU AAN: DEADLINE 1 DECEMBER 2016
Studio Omstand is op zoek naar kunstenaars die een werkperiode in de Geheime Bunker willen doorbrengen. Deelname staat open voor alle disciplines van beeldende kunst. We hebben plek in 2017 en 2018. Via een zg. Open Call op de site van TransArtist kun je je aanmelden. Aanmelden kan tot 1 december.  Vóór het nieuwe jaar krijg je te horen of je mag deelnemen. Lees alle voorwaarden op: www.transartists.org/air/studio-omstand.

Residency
De afgelopen jaren hebben diverse kunstenaars op uitnodiging van Studio Omstand een residency van maximaal twee maanden in de Geheime Bunker doorgebracht. In de werkperiode is de kunstenaar vrij om de bunker en de caravan naar eigen inzicht te gebruiken. Wij verwachten een regelmatig bezoek en verblijf ter plekke en willen dat dit zichtbaar is in het werk en werkproces. Wij vragen residenten niet alleen het werk maar ook de voorbereidende werkzaamheden en eventueel het onderzoek in deze werkperiode zichtbaar te maken op Pinterest.com/geheimebunker en op www.geheime-bunker.com. Een solo presentatie in Museum 5VEP van Studio Omstand, direct na afloop of een poos later, behoort tot de mogelijkheden.

Als je interesse hebt voor deelname, meld je dan aan via www.transartists.org/air/studio-omstand. >> Richtlijnen aanvraag: Stuur je aanvraag via info@omstand.nl naar Heidi Linck (curator) met de volgende documenten:

– beschrijving van je werk, max 1 A4 (PDF)
motivatiebrief, max 1 A4 en een mogelijke voorkeur voor een werkperiode (PDF)
– Een link naar je website of een portfolio met 3 tot 5 relevante projecten, werken, onderzoeken en/of experimenten (PDF / URL)